BLOG

 
denhaag topsport_peaklevel_sport1_open

Peaklevel presentatie Coachplatform Den Haag Topsport op Sport1 Open.

Op 23 juli 2015 heeft Peaklevel, tijdens het Sport 1 Open, op uitnodiging van Den Haag Topsport een presentatie gegeven over het brein en topsport voor het Coachplatform.

Den Haag Topsport:

Den Haag Topsport ondersteunt de sporters op weg naar hun ultieme doel. Dat is voor een rugbytalent de aansluiting bij het eerste team vinden bij de Haagse Rugbyclub, maar het kwalificeren voor de Olympische Spelen met het nationale hockeyteam voor Naomi van As. Op elk topsportniveau staan we klaar. Als uitvoerende organisatie van het topsportbeleid van de gemeente Den Haag liggen onze taken binnen de ondersteuning van: sporters, verenigingen, regionale talentencentra, nationale topsportcentra, evenementen en dit alles vertellen we aan de bewoners van onze stad. Daarnaast zijn we trotse partner en uitvoerder van het Olympisch Netwerk Zuid-Holland, ondersteund door het NOC*NSF. Dit alles maakt van Den Haag dé topsportstad aan zee

Coachplatform:

Het Coachplatform is opgericht door Den Haag Topsport ter bevordering van de competenties en uitwisseling van kennis en ervaring van de trainers/coaches.

Sport1 Open:

De Sport1 Open is na het ABN AMRO World Tennis Tournament en het Topshelf Open het derde grootste tennisevenement van Nederland. Vanwege de goede faciliteiten en uitstekende verzorging komen de spelers jaarlijks graag naar Scheveningen. Hierdoor geldt de Sport1 Open al jaren als kweekvijver voor jong talent en bezochten toppers als Safin, Rios en Monfils het toernooi al vroeg in hun carrière.

 

 

logo_denhaag_topsport

sport1open

Sport1

 

TAGS > , , , , ,