Gezondheidskrant.nl

De Gezondheidskrant publiceert het laatste nieuws en actuele informatie over gezondheid en gerelateerde onderwerpen via verschillende mediakanalen en is toonaangevend in Nederland en heeft een onafhankelijke positie .

De digitale Gezondheidskrant staat op de website www.gezondheidskrant.nl. Hier kan dagelijks het laatste gezondheidsnieuws gelezen worden. De papieren Gezondheidskrant wordt periodiek uitgegeven en bevat actuele informatie en achtergrondnieuws over gezondheid en gerelateerde onderwerpen.

Het hoofdthema “Gezondheid” wordt uitgewerkt in 10 verschillende subthema’s die verwerkt zijn in 10 bijbehorende rubrieken; Eten & Drinken, Fitness & Sport, Medisch, Mens & Relatie, Natuur & Milieu, Psyche, Recreatie & Vakantie, Wellness & Beauty,  Werk & Onderwijs, Zorg.

Communicatie & Media partner

ireckon!

IReckon is een hoogwaardig softwarebedrijf. Als expert op het gebied van software-ontwikkeling en cloud-technologieïn, maken zij op innovatieve en creatieve wijze applicaties en maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers. 

Met eigen kennis ontwikkelen zij krachtige softwareoplossingen die inspelen op de behoeften van organisaties. Dit alles op tijd en binnen budget. Ireckon voert niet alleen eenvoudigweg uit wat er door de klant wordt gevraagd, maar kijkt ook naar de onderliggende uitdagingen van de organisatie en adviseren hierin. Kortom: ze lossen business-uitdagingen op, in plaats van alleen technologieoplossingen te leveren.

DRIVEN BY DATA

Software ontwikkeling, analyse & Big Data partner

We Are Bold.

We Are Bold. Branding, Content verrijking, Merk beleving, Internet

Communicatie & Media partner

Steven Rooks

Topsport heeft veel overeenkomsten met het bedrijfsleven. In de fietsclinics van Steven Rooks komen beide werelden samen en wordt gezamenlijk naar een doel toegewerkt – de ultieme teamspirit! Steven Rooks was een succesvol wielrenner. Hij werd tweede in de Tour de France van 1988 en won de bolletjestrui en de etappe naar Alpe d’Huez. De fietsclinics van Steven Rooks zijn bij uitstek geschikt voor relatiemarketing met een sportief karakter of een originele vorm van managementtraining. Hij kan u en uw relaties of medewerkers inspireren en leren hoe doelen moeten worden gesteld én gehaald. Ook in tijden van tegenslag.

Assessment, Coaching & Trainingspartner

VORTX

‘Helping the best to get better’ is wat Henk Kraaijenhof lang heeft gedaan in de topsport. Als topcoach werd en wordt hij geconfronteerd met de eeuwige metgezellen van de topsporter: vermoeidheid, stress en stressgerelateerde klachten.

Assessment, Coaching & Trainingspartner